Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Colectiv: Starea lui Andrei Galuţ, solistul Goodbye to Gravity, stabilă. Va fi operat luni în Olanda

Starea lui Andrei Galuţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, care este internat în Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk, Olanda, după ce a fost rănit grav în incendiul din clubul Colectiv, este stabilă, acesta urmând să fie operat, luni, potrivit unui anunţ al familiei sale.

Economie, 8 Nov 2015, ora 23:50

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Avionul NATO care transportă 10 răniţi spre Marea Britanie şi Norvegia a decolat de pe Otopeni

Zece răniţi în incendiul de la clubul Colectiv vor ajunge în această noapte în spitalele din Marea Britanie şi Norvegia, aeronava NATO care asigură transportul pacienţilor decolând de pe aeroportul Otopeni.

Economie, 8 Nov 2015, ora 23:45

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Cât costă siguranţa anti-incendiu? Urmăriţi ZF Live de luni, 9 noiembrie 2015, ora 12,00, cu Gabriel Bănică, director general Skylux, firmă care instalează dispozitive pentru protecţia contra incendiilor

Economie, 8 Nov 2015, ora 22:40

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Mesajul Preşedintelui Iohannis după ce s-a întors din Piaţa Universităţii

Economie, 8 Nov 2015, ora 21:25

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Iohannis a plecat din Piaţa Universităţii. Mulţimea strigă "Hoţii! ", "Înapoi!"

Preşedintele Klaus Iohannis s-a retras din Piaţa Universităţii, după mai puţin de 30 de minute, plecând în timp ce oamenii au huiduit şi strigat "Ruşine, ruşine să vă fie", "Demisia, demisia", "Corupţia Ucide!" şi "Hoţii", iar agenţii SPP au făcut cu greu faţă mulţimii, care acum strigă "Înapoi".

Economie, 8 Nov 2015, ora 21:10

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Arafat: Aeronava NATO va transfera 10 pacienţi în Marea Britanie şi Norvegia

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a precizat duminică seara că au intervenit modificări în privinţa răniţilor care vor fi transportaţi cu aeronava NATO, astfel încât vor pleca doar 10 pacienţi în Marea Britanie şi Norvegia, iar în Finlanda nu va mai fi transportat niciun rănit, deocamdată.

Economie, 8 Nov 2015, ora 20:45

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Cum trebuie sa îşi evalueze riscurile companiile? Urmariţi ZF Live de luni, 9 noiembrie 2015, ora 12.30, cu Alexandru Dimescu, manager MARSH Risk Consulting Department, despre ce programe de asigurare sunt necesare în funcţie de activitatea companiilor

Economie, 8 Nov 2015, ora 20:35

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Preşedintele Klaus Iohannis a venit în Piaţa Universităţii

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, duminică seară, în Piaţa Universităţii, unde protestează peste o mie de persoane.

Economie, 8 Nov 2015, ora 20:10

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Bănicioiu: Ne gândim la suport financiar pentru cei care îi însoţesc pe pacienţii transferaţi

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a anunţat, duminică seară, că este luată în calcul acordarea unui suport financiar pentru rudele care îi însoţesc pe pacienţii transferaţi în străinătate şi va fi înfiinţat un grup de intervenţie pentru consiliere şi comunicare cu rudele victimelor.

Economie, 8 Nov 2015, ora 19:45

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Aerostar Bacău, o poveste cu 60 de capitole

Sunt mai bine de şase decenii de când Aerostar Bacău, producător de compo­nen­te pentru avioane, este unul dintre cei mai importanţi jucători ai economiei din zona Moldovei atât la nivel de business, cât şi în ceea ce priveşte forţa de muncă.

Economie, 8 Nov 2015, ora 19:25

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Sute de români au manifestat la New York, în semn de solidaritate cu românii din ţară

Sute de români s-au adunat, sâmbătă seară, la New York, pentru a-şi afirma solidaritatea cu manifestaţiile de protest din ţară şi pentru a-şi exprima durerea pentru victimele de la Clubul Colectiv, fiind cea mai mare manifestare publică a românilor din zona New York-ului în ultimii ani.

Economie, 8 Nov 2015, ora 19:20

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Ambasadă: Medici specialişti din Franţa vin pentru a opera la Bucureşti, alături de cei români

Medici specialişti voluntari vin din Franţa pentru a opera la Bucureşti, alături de echipele de medici români, pentru asigurarea tratamentului unui număr cât mai mare de pacienţi dintre cei răniţi în incendiul de la Colectiv, primii doctori sosind duminică şi alţii luni, anunţă Ambasada Franţei.

Economie, 8 Nov 2015, ora 19:00

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Persoanele decedate sâmbătă şi duminică în urma incendiului de la Colectiv aveau insuficienţă organo sistemică

Cele 12 persoane care au murit sâmbătă şi duminică în urma tragediei din Colectiv aveau insuficienţă organo sistemică, fiindu-le afectate organele, dar şi sistemul respirator, cardiac şi renal, spre deosebire de primele 26 de victime, care aveau intoxicaţie cu monoxid de carbon, potrivit legiştilor.

Economie, 8 Nov 2015, ora 18:40

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Bateristul trupei Goodbye to Gravity şi-a pierdut viaţa. Numărul persoanelor decedate creşte la 45

Bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, a murit, duminică seară, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum, astfel că bilanţul persoanelor decedate în urma incendiului din Colectiv a ajuns la 45.

Economie, 8 Nov 2015, ora 18:30

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Honda renunţă la producătorul de piese auto Takata care are trei fabrici în România, după ce airbag-urile produse de ei au fost asociate cu opt decese

Niciuna dintre maşinile care urmează să fie construite de Honda nu vor mai avea airbag-uri produse de Takata, o companie care are peste 50 de fabrici în toată lumea, printre care două la Arad şi una la Sibiu.

Economie, 8 Nov 2015, ora 18:10

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Cine au fost campionii în business din Transilvania şi Banat în perioada 2011-2015

Economie, 8 Nov 2015, ora 18:05

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Toboşarul trupei Goodbye to Gravity, resuscitat în aeronava care trebuia să-l transporte în Elveţia

Aeronava care îl transporta, duminică, pe Bogdan Enache, toboşarul trupei Goodbye to Gravity, la o clinică din Elveţia a fost întoarsă din drum, pentru că tânărul a intrat în stop cardiorespirator, acesta fiind resuscitat în avion, la ora transmiterii acestei ştiri, conform unor oficiali din MAI.

Economie, 8 Nov 2015, ora 18:00

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Scriitorul şi textierul Aurel Storin, celebru pentru melodia "Lalele, lalele", a murit

Scriitorul şi textierul Aurel Storin, autorul textelor a peste 400 de melodii, între care "Lalele, lalele" şi "Să mori de dragoste rănită", a murit sâmbătă dimineaţă, la vârsta de 78 de ani, şi va fi înmormântat, luni, la Cimitirul Evreiesc din Capitală.

Economie, 8 Nov 2015, ora 17:55

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Exact când România avea cea mai mare nevoie de ea, cea mai importantă organizaţie de business alături de liderii ei, stă pe margine şi îşi bea liniştită cafeaua

La ora actuală, cea mai puternică organizaţie de business, cea mai credibilă şi cea mai respectată prin liderii pe care îi are, este Coaliţia pentru Dezvoltarea României, care se bazează în spate pe 20 de organizaţii patronale şi 17 asociaţii de afaceri. În spatele Coaliţiei se află Consiliul Investitorilor Străini, Camera de Comerţ Americană, Asociaţia...

Economie, 8 Nov 2015, ora 17:35

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Anchetatorii sunt "90% siguri" că la bordul Airbusului rus prăbuşit în Egipt a explodat o bombă

Anchetatorii incidentului în urma căruia Airbusul rusesc s-a prăbuşit în Peninsula Sinai, pe 31 octombrie, sunt "90% siguri" că un zgomot înregistrat de cutiile negre ale aeronavei corespund exploziei unei bombe, a declarat duminică un membru al comitetului de anchetă pentru Reuters.

Economie, 8 Nov 2015, ora 17:20

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

21 de răniţi în incendiul din clubul Colectiv au fost transferaţi până acum în cinci clinici din străinătate

Un număr de 21 de răniţi în incendiul din Clubul Colectiv au fost transferaţi, până duminică la amiază, din spitalele din Capitală în clinici din Belgia, Olanda, Austria, Israel şi Germania, potrivit unui bilanţ al Ministerului Sănătăţii transmis la solicitarea MEDIAFAX.

Economie, 8 Nov 2015, ora 15:55

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Zeci de persoane ucise în atacuri aeriene în apropiere de capitala siriană Damasc. "Printre morţi se află şase copii şi şapte femei"

Cel puţin 23 de persoane au fost ucise, iar multe altele au fost rănite grav în atacuri aeriene la Duma, la periferia capitalei Damasc, potrivit unui ONG, relatează DPA online.

Economie, 8 Nov 2015, ora 15:25

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Schimbarea colectivă: deznodământul este zdruncinarea sistemului actual care, controlat greşit, poate duce la colaps

Economie, 8 Nov 2015, ora 15:05

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Veşti noi de la Spitalul de Arşi: şapte pacienţi mai sunt la Terapie Intensivă, dintre care doi în stare critică

Şapte persoane rănite în incendiul de la Colectiv sunt internate, duminică, la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi din Capitală, doi dintre pacienţi fiind în stare critică, patru în stare gravă, dar stabilă, în timp ce un alt rănit este dependent de oxigen.

Economie, 8 Nov 2015, ora 15:00

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Divizia imobiliară a miliardarului care deţine IKEA estimează că va termina în 2017 lucrările la primele două clădiri de birouri de la Timpuri Noi

Vastint România, divizia imobiliară a grupului Inter IKEA controlat de miliardarul suedez Ingvar Kamprad, vrea să finalizeze în primul semestru al anului 2017 prima fază a proiectului imobiliar pe care îl are în construcţie pe fosta platformă industrială Timpuri Noi din Capitală.

Economie, 8 Nov 2015, ora 14:35

Via ZF