Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Boris Johnson va avea o întâlnire oficială cu Angela Merkel

Prim-ministrul britanic Boris Johnson va avea miercuri o întâlnire oficială cu cancelarul german Angela Merkel, pentru a discuta despre schimbarea prevederilor acordului de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană, scrie Mediafax, citând BBC.

Actualitate, 21 Aug 2019, ora 07:55

Via HotNews

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Un judecător din Mexic a aprobat folosirea cocainei în scopuri recreaționale, în cazul a doi indivizi

Un judecător mexican a acordat dreptul, în cazul a două persoane, de a utiliza cocaină în scopuri recreaționale, prima decizie de acest fel, potrivit organizației implicate în acest caz, scrie BBC.

Actualitate, 21 Aug 2019, ora 07:45

Via HotNews

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Peste 2.300 de tigri uciși și capturați ilegal, de la începutul anului 2000 (Studiu)

Peste 2.300 de tigri, specie pe cale de dispariție, au fost uciși și folosiți în trafic ilegal, de la începutul anilor 2000, potrivit unui raport publicat marți, prin care sunt solicitate măsuri mai ferme pentru protejarea felinelor, scrie France 24.

Actualitate, 21 Aug 2019, ora 07:25

Via HotNews

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Oficialii niponi sunt de părere că Phenianul a reușit să miniaturizeze focoase atomice - presă ​

Oficialii de la Tokyo sunt de părere că regimul nord-coreean a reușit deja să miniaturizeze focoase nucleare, potrivit unui raport guvernamental ce urmează să fie dat publicității în luna septembrie, relatează publicația Yomiuri, fără să precizeze sursa, potrivit Mediafax.

Actualitate, 21 Aug 2019, ora 06:55

Via HotNews

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Cioloș anunță că PLUS va renunța la prevederea ce lua în considerare doar angajamentele semnate cu Securitatea după vârsta de 18 ani: "Pentru a risipi orice îndoială"

Președintele PLUS Dacian Cioloș spune, într-o postare pe Facebook, că a propus partidului său renunțarea la amendamentul ce lua în considerare pentru condiționarea statutului de membru PLUS doar angajamentele de colaborare cu Securitatea semnate după vârsta de 18 ani. "Pentru a risipi orice îndoială și pentru a nu le mai da apă la moară celor care vor cu tot...

Actualitate, 21 Aug 2019, ora 06:40

Via HotNews

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Australia anunță că va participa la misiunea pentru protejarea navelor comerciale în Golful Persic​

Australia se va alătura Statelor Unite în misiunea internaţională pentru protejarea navelor comerciale în Golful Persic, în contextul tensiunilor cu Iranul, a anunțat, miercuri, șeful Guvernului de la Canberra, Scott Morrison, potrivit cotidianului The New York Times, scrie Mediafax.

Actualitate, 21 Aug 2019, ora 06:20

Via HotNews

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

​VIDEO Mesaje importante pe scena internațională, lansate de Trump cu Iohannis în cadru: Rusia, China, Afganistan

Președintele Klaus Iohannis a nimerit, marți, în mijlocul unor discuții care depășesc cu mult temele curente și anvergura politicii cu care ne-au obișnuit politicienii români: în Biroul Oval de la Casa Albă, liderul american Donald Trump a folosit prilejul întâlnirii cu omologul român pentru a lansa în presa internațională mesaje de o importanță imensă pentru...

Actualitate, 21 Aug 2019, ora 06:00

Via HotNews

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Guvernul va suplimenta fondurile pentru exproprierile din construcția autostrăzii Sebeș-Turda

Guvernul va adopta în ședința de miercuri alocarea unei sume suplimentare pentru exproprierea unui imobil aflat pe coridorul unde va fi construit lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda. Executivul va aproba și alocarea avansului de 2,5 milioane de dolari acordat de BIRD pentru Cartierul pentru Justiție, potrivit Mediafax.

Actualitate, 21 Aug 2019, ora 05:45

Via HotNews

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Iași: 410 pacienți în 240 de paturi, la un spital de psihiatrie pentru bolnavi condamnați de instanțe

La Spitalul de Psihiatrie Pădureni-Grajduri, din judeţul Iaşi, sunt internați 410 pacienți în 240 de paturi. Spitalul asigură asistența medicală pentru bolnavi considerați periculoși, care au fost condamnați de către instanțe, transmite Mediafax.

Actualitate, 21 Aug 2019, ora 05:20

Via HotNews

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Trump își amână întrevederea cu prim-ministra daneză, care nu s-a arătat interesată să discute despre achiziționarea Groenlandei

Președintele SUA, Donald Trump, a anunțat că va amâna întrevederea cu premierul danez Mette Frederiksen, după ce șefa Guvernului de la Copenhaga a respins categoric ideea vânzării Groenlandei, în contextul în care liderul american s-a declarat interesat să achiziţioneze insula arctică.

Actualitate, 21 Aug 2019, ora 04:35

Via HotNews

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Nava Open Arms: Justiţia italiană ordonă debarcarea migranţilor în Lampedusa

Justiţia italiană a ordonat marţi debarcarea în Lampedusa, Sicilia, a migranţilor aflaţi pe Open Arms şi punerea sub sechestru a acestei nave spaniole, au anunţat surse judiciare, potrivit AFP, relatează Agerpres.

Actualitate, 21 Aug 2019, ora 03:50

Via HotNews

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Vladimir Putin: Unele țări denaturează istoria celui de-al Doilea Război Mondial din motive politice, economice

În anumite țări se observă tentative de a denatura istoria celui de-al Doilea Război Mondial, în numele unor interese economice și politice, susține președintele Rusiei, Vladimir Putin, cu ocazia inaugurarii unui expoziții numite "1939. Începutul celui de-al Doilea Război Mondial".

Actualitate, 21 Aug 2019, ora 02:35

Via HotNews

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Digi24: EXCLUSIV. Criminalul de la Săpoca despre una dintre victime: "Am omorât păpușa". De ce nu a intervenit o asistentă

Detalii șocante ies la iveală în legătură cu cele cinci decese de la Spitalul de psihiatrie de la Săpoca și rănirea altor opt persoane. Digi24 a aflat o parte din explicațiile date de bărbatul în vârstă de 38 de ani pentru faptele sale.

Actualitate, 21 Aug 2019, ora 02:10

Via HotNews

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Klaus Iohannis: Președintele Trump se așteaptă ca legislația românească privind energia sp se amelioreze pentru a crește atractivitatea României pentru investitori

Președintele SUA, Donald Trump, și-a exprimat, marți, în discuțiile cu omologul său român, Klaus Iohannis, așteptarea ca legislația românească privind energia, în speță legea offshore și ordonanța de urgență 114/2018, să se amelioreze, pentru a crește atractivitatea României pentru investitori, a relatat președintele român după întâlnirea de la Casa Albă.

Actualitate, 21 Aug 2019, ora 00:50

Via HotNews

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Marius Copil, eliminat în turul al doilea al turneului de la Winston-Salem

Tenismenul Marius Copil (96 ATP) a fost eliminat, marţi, în turul al doilea al turneului de 250 de puncte de la Winston-Salem.

Actualitate, 21 Aug 2019, ora 00:15

Via HotNews

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Iohannis: Am semnat un memorandum România-SUA privind tehnologia 5G, pentru asigurarea securității naționale

​Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, la Washington, că, în cadrul întrâlnirii pe care a avut-o la casa Albă cu omologul său american, Donald Trump, a fost semnat un memorandum de înțelegere România-SUA privind tehnologia 5G, "pentru asigurarea prosperității dar și a securității naționale".

Actualitate, 21 Aug 2019, ora 00:00

Via HotNews