Stiri Monden

Stiri Monden
 Stiri

CANCAN TV, lider absolut de audienţă! Dialogul fabulos al lui Bote cu Bianca şi glumele lor au ţinut telespectatorii pe Kanal D!.

Telespectatorii au urmarit cu mare interes dialogul spumos dintre Catalin Botezatu si fosta lui iubita, Bianca Dragusanu. Glumele lor si schimbul de replici a clasat CANCAN TV pe primul loc în preferintele românilor. Astfel, show-ul de la Kanal D, a avut un rating de 3,5 la suta, cu un share de 12,5, ceea ce înseamna ca 602.000 de persoane din întreaga Românie au ales sa urmareasca emisiunea CANCAN TV aseara, în intervalul orar 22:30- 00:45. (Citeste articolul original)

Articol din 22 Mai 2012

Sursa stire: Cancan.

STIRI SIMILARE

STIRI Monden

CANCAN TV, lider de audienţă! Noua relaţie a Vicăi a ţinut telespectatorii cu sufletul la gură pe toată durata emisiunii!.

STIRI Monden

CANCAN TV, lider de audienţă! Dezvăluirile Biancăi Drăguşanu au ţinut telespectatorii cu sufletul la gură pe toată durata emisiunii!.

STIRI Monden

CANCAN TV, lider de audienţă! Oana Zăvoranu a ţinut telespectatorii cu sufletul la gură pe toată durata emisiunii!.

STIRI Monden

Kanal D, lider de audienţă cu CANCAN TV! Cumnata lui Pepe şi dialogul savuros dintre Marioara Zăvoranu şi fostul ginere au făcut senzaţie!.

STIRI Monden

CANCAN TV, lider de audienţă la Kanal D! Maratonul dezvăluirilor incredibile a ţinut telespectatorii cu sufletul la gură până la finalul emisiunii!.