Stiri IT&C

Stiri IT&C
 Stiri

Viitoarele telefoane Samsung ar putea combina funcţia de scanare a amprentei cu introducerea codului PIN (Telefoane mobile)

Metoda de autentificare descrisă într-un brevet recent acordat gigantului Samsung presupune scanarea automată a amprentei pe măsură ce tastezi pe ecranul telefonului parola sau codul PIN, sporind astfel nivelul de securitate oferit. Potrivit descrierii furnizate, noua metodă de autentificare ar putea funcţiona cu orice smartphone echipat cu senzor de amprente sub ecran, teoretic, putând fi adăugată şi dispozitivelor existente cu o actualizare de firmware. Însă pentru flexibilitate deplină la setarea codului PIN ar putea fi nevoie de un senzor biometric cu suprafaţă mărită, acoperind cât mai multe din tastele keypad-ului virtual. Brevetul Samsung propune şi posibile soluţii, cum ar fi includerea mai multor senzori de amprentă în zone cheie ale ecranului, sau folosirea unui singur senzor cu acoperire mai mare. Pe dispozitivele care nu permit scanarea instantanee a amprentei tastarea codului PIN sau parola ar putea fi urmată de apăsarea tastei OK, poziţionată deasupra senzorului de amprentă. Citeşte şi: Galaxy S11, pregătit cu un senzor de amprente mult îmbunătăţit Coincidenţă sau nu, zvonuri recente indică mărirea suprafeţei senzorului FOD (Fingerprint on Display) integrat sub ecranul telefoanelor Galaxy S11. Asta poate însemna fie că utilizatorii Galaxy S11 vor putea folosi autentificarea pe bază de amprentă cu mai puţină grijă la aşezarea degetului pe suprafaţa de contact, sau că sistemul de recunoaştere a amprentei primeşte funcţionalitate extinsă. În timp ce mărirea suprafeţei de scanare este plauzibilă pentru Galaxy S11, soluţiile capabile să acopere o porţiune semnificativă din ecran nu vor fi gata la timp pentru echiparea dispozitivelor pregătite de lansare anul viitor. Astfel, pare mai plauzibil ca Samsung să introducă noua metodă de autentificare într-o formă redusă, acoperind o singură tastă, urmând ca scanarea extinsă la nivelul întregului ecran să fie disponibilă în anii ce vor urma. Citeşte şi: Primele imagini cu Galaxy S11 de la Samsung. Cum ar putea arăta următorul flagship sud coreean   (...) Cuvinte cheie: samsungSubiecte asemănătoare:» Samsung pregăteşte introducerea reclamelor în interfaţa telefoanelor cu Android» Primele imagini cu Galaxy S11 de la Samsung. Cum ar putea arăta următorul flagship sud coreean» Samsung închide şi ultima fabrică deţinută în China, unde mai producea modele smartphone» Galaxy Fold, testat în carcasa de protecţie oficială cu rezultate dezamăgitoare» Samsung dezvăluie Galaxy A70s, o versiune îmbunătăţită a modelului A70 ce include cameră foto de 64MPArticol original - Viitoarele telefoane Samsung ar putea combina funcţia de scanare a amprentei cu introducerea codului PIN, de pe site-ul go4it.ro (Citeste articolul original)

Articol din 4 Oct 2019

Sursa stire: go4it.

STIRI SIMILARE

STIRI IT&C

Samsung pregăteşte introducerea reclamelor în interfaţa telefoanelor cu Android (Business)

STIRI IT&C

Galaxy S11, pregătit cu un senzor de amprente mult îmbunătăţit (Telefoane mobile)

STIRI IT&C

Samsung lansează patch-ul pentru remedierea senzorului de amprente, pe telefoanele Galaxy S10 şi Note 10 (Telefoane mobile)

STIRI IT&C

Samsung va include senzor de amprente sub ecran pentru seria de telefoane Galaxy A 2019 (Telefoane mobile)

STIRI IT&C

Samsung I9000 Galaxy S (Telefoane mobile)