Stiri IT&C

Stiri IT&C
 Stiri

Site-ul care transmite live filme de pe Netflix, HBO, Disney+ şi alte servicii pe gratis: All The Streams (Muzica si Filme)

Serviciile de streaming video pentru filme şi seriale promiteau ceva ce posturile de televiziune nu puteau oferi: acces nelimitat la cerere la filmele şi serialele preferate, la un preţ mai mic. Totuşi, în ultimii ani, această piaţă a devenit fragmentată şi suprasaturată din cauza apariţiei a zeci de servicii de acest gen, fiecare cu conţinutul său exclusiv. În semn de protest, o echipă anonimă numită MSCHF a pornit site-ul allthestreams.fm, care permite oricui să vadă filme şi seriale în mod gratuit de pe servicii precum Netflix, HBO Max, Hulu, Showtime, Amazon Prime şi Disney Plus. Desigur, treaba nu este atât de simplă. Cei de la allthestreams.fm doresc să ruleze totul similar cu un serviciu de radio pirat, astfel că au pus la dispoziţia utilizatorilor cele şase „canale” de streaming care aparţin diverselor servicii disponibile în America, însă acestea rulează pe baza unui stream video al unui abonament plătit. Astfel, nu vei putea alege serialul sau filmul pe care să îl vezi de pe aceste servicii, ci doar ceea ce „rulează”, ca la televizor. Cei de la MSCHF au şi un sistem de „dedicaţii”, utilizatorii putând trimite un SMS la un număr de telefon pentru a cere un film sau serial pe care să îl ruleze mai târziu. Clipurile video rulează într-o fereastră mică pe site, însă poate fi trecut şi pe modul „fullscreen”. Nu în ultimul rând, pe ecran apare în timp real numărul de spectatori în timp real. Cel mai probabil, acest site va fi dat jos foarte repede, întrucât intră la categoria „piraterie”, însă aceasta este ocazia să puteţi vedea măcar câteva secvenţe dintr-un serial sau film la care nu avem acces în România din lipsa licenţelor pe serviciile disponibile la noi sau din lipsa accesului la alte servicii precum Disney+, Hului sau Showtime. Citeşte şi: Noii abonaţi Netflix din România nu mai primesc o lună gratis de utilizare Citeşte şi: După The Mandalorian, noi seriale Stars Wars vor fi fi lansate pe Disney+ Citeşte şi: Care sunt cele 9 filme pe care Netflix a trebuit să le elimine din cauza presiunilor guvernamentale   (...) Cuvinte cheie: allthestreams, neflix, hbo, disney+, video streaming, Subiecte asemănătoare:» TOP 10 seriale şi filme pe care să le vezi pe HBO Go în weekend. O să uiţi complet că există Netflix» 13 filme şi seriale care apar pe platfoma HBO Go în luna februarie 2020» Telekom oferta de sărbători cu telefoane gratuite la abonament, vouchere Blue Air şi HBO inclus la serviciile de televiziune» Abonamentele HBO GO se scumpesc din luna noiembrie» Operatorul telecom AT&T va cumpăra compania care deţine canalele HBO şi CNNArticol original - site-ul care transmite live filme de pe Netflix, HBO, Disney+ şi alte servicii pe gratis: All The Streams, de pe site-ul go4it.ro (Citeste articolul original)

Articol din 11 Mar 2020

Sursa stire: go4it.

STIRI SIMILARE

STIRI IT&C

Noii abonaţi Netflix din România nu mai primesc o lună gratis de utilizare (Muzica si Filme)

STIRI IT&C

Cum să urmăreşti filme, seriale şi clipuri video online alături de prieteni pe perioada izolării: Netflix Pary, watch2gether şi Airtime (Muzica si Filme)

STIRI IT&C

Netflix, cel mai mare serviciu de streaming pentru filme şi seriale, se extinde in Europa (Internet)

STIRI IT&C

Netflix, cel mai mare serviciu de streaming pentru filme şi seriale, se lansează in Europa (Internet)

STIRI IT&C

Popcorn Time, supranumit şi „Netflix-ul piraţilor”, se întoarce cu o nouă versiune a aplicaţiei de streaming (Muzica si Filme)