Stiri IT&C

Stiri IT&C
 Stiri

Samsung va include senzor de amprente sub ecran pentru seria de telefoane Galaxy A 2019 (Telefoane mobile)

Potrivit informaţiilor obţinute din rândul furnizorilor de componente, Samsung intenţionează să echipeze seria de telefoane Galaxy A 2019 cu senzor de amprente integrat sub sticla ecranului. Trendul apărut de ceva timp la producătorii asiatici de telefoane nu poate fi ignorat prea mult nici de Samsung. Încăpăţânarea companiei de a nu include senzor de amprente sub ecranul modelelor flagship a fost motivată de ambiţiile pentru păstrarea calităţii imaginii la cel mai ridicat nivel cu putinţă. Aceste limitări au fost între timp depăşite, atât Galaxy S10 dar şi următorul model Galaxy Note fiind pregătite cu un senzor de amprente instalat sub ecranul de calitate premium. Introducerea senzorului de amprente sub sticla ecranului pentru seria Galaxy A nu este chiar o surpriză. Samsung şi-a demonstrat deja disponibilitatea de a aduce în produse smartphone din gama accesibilă mai multe funcţii şi tehnologii rezervate până de curând modelelor high end, în speranţa de a putea concura mai bine ofertele producătorilor asiatici. Citeşte şi: Galaxy S10 ar putea fi primul smartphone cu Infinity-O display, înconjurat de o ramă aproape invizibilă Totuşi, diferenţe vor exista, senzorul de amprente disponibil pe telefoane Galaxy A 2019 fiind mai puţin performant decât cel întâlnit la Galaxy S10, modelul flagship primind un senzor bazat pe scanare cu ultrasunete, mai precis decât senzorul optic întâlnit la produsele competitoare. Momentan, nu ştim care dintre telefoanele incluse sub brandul Galaxy A vor primi noua tehnologie pentru scanarea amprentelor, însă putem spera ca informaţii concrete să apară curând, calendarul de lansări poziţionând de regulă debutul Galaxy A înaintea seriei Galaxy S, cea din urmă fiind aşteptată nu mai târziu de luna februarie-martie 2019.   (...) Cuvinte cheie: SamsungSubiecte asemănătoare:» Galaxy Note9, reclamat pentru probleme cu funcţionarea camerei foto» Galaxy Note9 a fost desemnat deja drept „cel mai bun telefon din 2018” de către o publicaţie americană» Samsung Galaxy M2 listat pe AnTuTu. Vine cu chip-ul Exynos 7885» Cum ar putea arăta Galaxy Note 10 cu noul ecran de 6.66”, strecurat într-o carcasă cu dimensiuni comparabile modelului Note 9» Samsung Galaxy A8s: primele imagini cu display-ul „decupat”Articol original - Samsung va include senzor de amprente sub ecran pentru seria de telefoane Galaxy A 2019, de pe site-ul go4it.ro (Citeste articolul original)

Articol din 23 Nov 2018

Sursa stire: go4it.

STIRI SIMILARE

STIRI IT&C

Galaxy Flex, primul smartphone cu ecran pliabil de la Samsung, ar putea avea un preţ „colosal” (Telefoane mobile)

STIRI IT&C

Galaxy Note9, reclamat pentru probleme cu funcţionarea camerei foto (Telefoane mobile)

STIRI IT&C

Primele detalii despre Galaxy Note 10: accesoriu S Pen cu îmbunătăţiri şi design Infinity Display fără tastă Home (Telefoane mobile)

STIRI IT&C

Galaxy S10 ar putea fi primul smartphone cu Infinity-O display, înconjurat de o ramă aproape invizibilă (Telefoane mobile)

STIRI IT&C

Galaxy S10, echipat cu senzor de amprente sub ecran bazat pe ultrasunete (Telefoane mobile)