Stiri IT&C

Stiri IT&C
 Stiri

Probleme cu telefoane Pixel 3a. Unii utilizatori povestesc că acestea se opresc din senin (Telefoane mobile)

Deşi este prezentată ca o versiune îmbunătăţită a seriei Pixel 3 lansată anul trecut, noua familie de telefoane Pixel 3a şi 3a XL vine cu probleme specifice unui produs de primă generaţie insuficient testat. Potrivit experienţelor mărturisite pe Reddit şi pe forumul Google oficial, unele telefoane Pixel 3a se resetează în mod aleatoriu sau se blochează cu totul, utilizatorii acestora trebuind să ţină apăsat tasta Power timp de 30 de secunde pentru a forţa repornirea dispozitivului. Problema exactă nu este cunoscută, aceasta manifestându-se chiar dacă telefonul este pornit în safe mode, gândit pentru depanarea problemelor software. Problema se manifestă atunci când dispozitivul este lăsat nefolosit pentru mai mult timp, posesorii găsind telefonul blocat sau complet oprit. Unii utilizatori declară că au scăpat de opririle spontane dezactivând conexiunea Wi-Fi. Citeşte şi: Cât de uşor este de reparat noul Google Pixel 3a Deocamdată, nu este clar dacă problema este de natură hardware sau software. Cert este că neplăcerile se manifestă doar la o mică parte dintre telefoanele Pixel 3a vândute până acum. Rămâne de văzut dacă Google va rezolva aceste incidente cu o actualizare de firmware, sau va înlocui dispozitivele afectate.     (...) Cuvinte cheie: GoogleSubiecte asemănătoare:» Huawei nu mai poate folosi tehnologii americane. Telefoanele pierd accesul la Google Store, actualizări software şi alte servicii» Google Translatotron, aplicaţia-prototip care poate traduce cuvinte în timp real folosind propria ta voce» Google va creşte numărul de reclame afişate pe dispozitive mobile» Android Q va include mod desktop, permiţând utilizarea telefonului în rol de PC portabil» Google face primele dezvăluiri despre Fuchsia OS, un posibil înlocuitor pentru AndroidArticol original - Probleme cu telefoane Pixel 3a. Unii utilizatori povestesc că acestea se opresc din senin, de pe site-ul go4it.ro (Citeste articolul original)

Articol din 21 Mai 2019

Sursa stire: go4it.

STIRI SIMILARE

STIRI IT&C

Google Translatotron, aplicaţia-prototip care poate traduce cuvinte în timp real folosind propria ta voce (Aplicatii)

STIRI IT&C

Google Search primeşte modificări în interfaţa pentru mobil (Internet)

STIRI IT&C

Anticipând despărţirea de Google, chinezii de la Huawei construiesc de ceva timp un Play Store alternativ (Telefoane mobile)

STIRI IT&C

Huawei nu mai poate folosi tehnologii americane. Telefoanele pierd accesul la Google Store, actualizări software şi alte servicii (Business)

STIRI IT&C

Telefoanele Pixel vor depinde de operatori pentru actualizări software (Telefoane mobile)