Stiri IT&C

Stiri IT&C
 Stiri

Noile căşti Plantronics cu tehnologie audio Dolby Atmos sunt disponibile în România (Accesorii)

Noile căşti Plantronics care dispun de tehnologie Dolby Atmos, RIG 400 şi RIG 500E, sunt disponibile acum în România.   Cele două modele dispun de un cod unic de utilizator pentru activarea Dolby Atmos pentru căşti, fără niciun cost suplimentar.   Dobly Atmos oferă un sunet puternic, complet, care vine de peste tot, cu precizie şi realism.   Modelul Plantronics RIG 400 dispune de microfon interşanjabil cu anulare a zgomotului de fundal şi controale pentru volum pe firul de conectare. Cupele pentru urechi dispun de spumă cu memorie pentru o izolare fonică mai bună.     Căştile RIG 500E dispun de două tipuri de cupe interşanjabile. Cupele ventilate oferă un confort sporit în sesiunile lungi de utilizare, iar cupele fonoizolante sunt potrivite pentru sesiunile de gaming sau pentru muzică. Microfonul este detaşabil.     Ambele modele se conectează la dispozitive fie prin intermediul unui jack audio universal de 3,5 mm, fie prin conectorul USB.   (...) Cuvinte cheie: casti, plantronics, rig400, rig500eSubiecte asemănătoare:» Plantronics anunţă căştile wireless premium Voyager 6200 UC» Yevo X Humanium sunt căşti realizate cu metal rezultat din arme ilegale confiscate» XPG EMIX H30 + SOLOX F30: soluţie audio completă pentru gaming [REVIEW]» XPG EMIX I30 - căşti pentru gamerii în mişcare [REVIEW]» Noile căşti Bluetooth Plantronics promit o autonomie de 18 ore pentru muzică şi convorbiriArticol original - Noile căşti Plantronics cu tehnologie audio Dolby Atmos sunt disponibile în România, de pe site-ul go4it.ro (Citeste articolul original)

Articol din 29 Ian 2018

Sursa stire: go4it.

STIRI SIMILARE

STIRI IT&C

Plantronics prezintă căştile Blackwire 3200 UC, disponibile în versiuni cu unul sau două difuzoare (Accesorii)

STIRI IT&C

Plantronics Voyager 6200 UC - căşti Bluetooth premium gândite pentru profesionişti, dar pe care le poţi folosi oriunde [REVIEW] (Accesorii)

STIRI IT&C

Căştile Plantronics Blackwire 5200 UC, care ţintesc mediul de business, sunt disponibile în România (Sisteme audio boxe)

STIRI IT&C

Căştile wireless Plantronics Backbeat FIT 300 sunt disponibile în România (Accesorii)

STIRI IT&C

Plantronics lansează RIG 300 şi RIG 400 PRO, căşti de gaming pentru toate platformele (Periferice)