Stiri IT&C

Stiri IT&C
 Stiri

HP prezintă un monitor ultrawide care poate afişa semnal video de la două PC-uri simultan, fără decuparea imaginii (Monitoare)

Monitorul HP S430c ar putea fi foarte apreciat în rândul celor care din diverse motive au nevoie să folosească mai mult de un PC în acelaşi timp, oferind posibilitatea afişării în paralel a două surse de semnal video, fără a fi necesară instalarea unui al doilea monitor. La utilizare normală, ecranul ultrawide cu diagonală 43.4” este echivalentul a două monitoare Full HD de24” puse unul lângă altul, dar fără dezavantajul unei rame inestetice care să întrerupă imaginea pe jumătate. Cei care au nevoie de flexibilitatea a două monitoare separate au la dispoziţie interfaţa USB-C pentru conectarea a două dispozitive separate. În plus, cu ajutorul software-ului HP DeviceBridge este posibil transferul de fişiere folosind simple operaţiuni drad-and-drop între cele două jumătăţi de ecran, funcţionalitatea fiind disponibilă chiar şi la folosirea unor sisteme de operare diferite. Transferul de date se face prin cablul USB-C folosit deja pentru conectarea la semnal video, folosind întreaga lăţime de bandă disponibilă. Platformele suportate sunt Windows, MacOS, Linux şi Android. Monitoarele HP S430c vine echipate cu webcam şi cameră infraroşu pentru autentificare Windows Hello, precum şi alte patru porturi USB-A pentru folosirea de periferice. Atunci când este dorită folosirea cu un singur PC, interfaţa HDMI permite afişarea de imagini la rezoluţie 3840x1200 pixeli, cu 60Hz rată de refresh. Ecranul prevăzut cu finisaj anti-glare oferă acoperire de 99% a spectrului de culoare sRGB şi atinge o luminozitate de 350 nits. Piciorul de susţinere permite ajustarea înclinaţiei, însă nu şi înălţimea ecranului. Monitorul HP S430c va fi disponibil începând cu data de 4 noiembrie la preţul recomandat de 999 dolari. Citeşte şi: Acer prezintă Nitro XV3, o nouă de monitoare pentru gaming cu accent pe viteză şi calitatea imaginii Citeşte şi: Primul monitor de gaming OLED de la Alienware este mare, performant şi extrem de scump   (...) Cuvinte cheie: HPSubiecte asemănătoare:» HP prezintă Neverstop Laser, o imprimantă fără cartuş care poate fi realimentată cu toner în câteva secunde» HP lansează un laptop cu două ecrane, pe care te poţi juca şi urmări live stream-uri în acelaşi timp» HP lansează noul Omen 15 primul laptop de gaming cu monitor la 240 Hz» HP prezintă cel mai scump monitor de gaming: Omen X Emperium de 65 inch, cu panou 4K 144Hz, G-Sync şi HDR» Primul mouse HP care permite autentificare Windows folosind amprentaArticol original - HP prezintă un monitor ultrawide care poate afişa semnal video de la două PC-uri simultan, fără decuparea imaginii, de pe site-ul go4it.ro (Citeste articolul original)

Articol din 18 Sep 2019

Sursa stire: go4it.

STIRI SIMILARE

STIRI IT&C

MSI anunţă primul monitor de gaming portabil: diagonală de 15,6" şi refresh rate de 240 Hz (Monitoare)

STIRI IT&C

HP prezintă Neverstop Laser, o imprimantă fără cartuş care poate fi realimentată cu toner în câteva secunde (Periferice)

STIRI IT&C

HP lansează un laptop cu două ecrane, pe care te poţi juca şi urmări live stream-uri în acelaşi timp (Laptopuri)

STIRI IT&C

HP prezintă cel mai scump monitor de gaming: Omen X Emperium de 65 inch, cu panou 4K 144Hz, G-Sync şi HDR (Monitoare)

STIRI IT&C

ASUS Republic of Gamers (ROG) lansează Swift PG65UQ, unul dintre cele mai mari monitoare de gaming de pe piaţă (Monitoare)