Stiri IT&C

Stiri IT&C
 Stiri

Facebook schimbă din nou newsfeed-ul. Iată ce tip de conţinut va avea prioritate (Social media)

Facebook a anunţat noi schimbări pentru newsfeed. Algoritmii vor fi modificaţi pentru a afişa mai multe lucruri publicate de prieteni şi membrii familiei şi mai puţin conţinut de la publicaţii şi alte tipuri de pagini. Potrivit şefului companiei, Mark Zuckerberg, în flux va apărea mai puţin „conţinut pasiv”, care îi invită pe utilizatori doar să privească sau să citească. Astfel, utilizatorii vor primi mai puţine clipuri video virale şi articole sponsorizate de anumite mărci. Citeşte şi: Facebook pregăteşte Focus, un dispozitiv pentru chat video cu recunoaştere facială Facebook spune că modificările sunt rezultatul cercetărilor asupra modurilor în care utilizatorii răspund emoţional la diferitele tipuri de conţinut. Vor apărea mai puţine postări care îi pot afecta emoţional sau stresa pe oameni. Schimbările au şi rolul de a reducere expunerea la ştirile false, dar şi de a sparge „bulele” (numite „filter bubbles”) în care oamenii trăiesc pe Facebook. Compania a fost acuzată că le serveşte utilizatorilor în special conţinut care se potriveşte cu propriile lor puncte de vedere, fără să le arate şi păreri diferite. „Vrem să ne asigurăm că produsele noastre nu sunt doar distractive, ci şi bune pentru oameni”, a declarat Zuckerberg pentru Newy York Times. Facebook, cea mai mare reţea de socializare online din lume, are aproximativ 2 miliarde de membri.  (...) Cuvinte cheie: facebook, newsfeed, schimbari, zuckerbergSubiecte asemănătoare:» Facebook prezintă noi detalii despre Oculus Go. Dispozitivul VR este produs în parteneriat cu Xiaomi» Facebook pregăteşte Focus, un dispozitiv pentru chat video cu recunoaştere facială» Ce riscă un britanic care a transmis live pe Facebook meciul de box dintre Anthony Joshua şi Vladimir Kliciko » Un bug de pe Facebook le-a permis publicitarilor să vadă numerele de telefon ale utilizatorilor» Germania va penaliza neînlăturarea postărilor ofensatoare din reţelele de socializare cu amenzi de până la 50 milioane de euroArticol original - Facebook schimbă din nou newsfeed-ul. Iată ce tip de conţinut va avea prioritate, de pe site-ul go4it.ro (Citeste articolul original)

Articol din 12 Ian 2018

Sursa stire: go4it.

STIRI SIMILARE

STIRI IT&C

Facebook pregăteşte Focus, un dispozitiv pentru chat video cu recunoaştere facială (Social media)

STIRI IT&C

Peste 1.000 de tineri sunt anchetaţi de poliţie în Danemarca după ce au distribuit un clip video pe Messenger (Social media)

STIRI IT&C

Facebook prezintă noi detalii despre Oculus Go. Dispozitivul VR este produs în parteneriat cu Xiaomi (Realitate virtuală)

STIRI IT&C

Ce riscă un britanic care a transmis live pe Facebook meciul de box dintre Anthony Joshua şi Vladimir Kliciko (Social media)

STIRI IT&C

Lucrează Facebook la un telefon mobil? (Telefoane mobile)