Stiri IT&C

Stiri IT&C
 Stiri

Căştile wireless Plantronics Backbeat FIT 300 sunt disponibile în România (Accesorii)

Plantronics anunţă disponibilitatea în România a căştilor Backbeat FIT 300, lansate la nivel mondial la finalul anului trecut.   Modelul ţinteşte utilizatorii activi, pasionaţi de mişcare, sport şi fitness. Backbeat FIT 300 sunt rezistente la transpiraţie şi umezeală, iar cablul este protejat cu un nano-înveliş rezistent.   Totodată, cablul este reflectorizant, pentru ca cei care aleargă noaptea să fie văzuţi de vehicule. Căştile includ şi cleşte cu ajutorul căruia pot fi prinse de bluză sau tricou.   Autonomia oferită de baterie este de şase ore de ascultare continuă. Potrivit producătorului, dacă sunt ţinut 15 minute în priză, căştile oferă o oră de ascultare.   Căştile emit o alertă atunci când bateria este descărcată. Acoperirea wireless este de până la zece metri, în linie dreaptă.   CITEŞTE ŞI: Plantronics RIG 500E: căşti de gaming 2-in-1 [REVIEW]   Plantronics Backbeat FIT 300 pot fi conectate la două dispozitive simultan, iar în standby cu până la opt. Căştile mai dispun de microfon, putând fi folosite pentru apeluri telefonice sau comenzi vocale către asistenţi vocali digitali precum Siri, Google Now sau Cortana.   Butoanele de control sunt poziţionate pe o telecomandă de pe cablu.         (...) Cuvinte cheie: casti, plantronics, romaniaSubiecte asemănătoare:» Folosirea smartphone-ului la volan, cauză principală de accidente rutiere în România. Recomandări de căşti high-end Bluetooth pentru mâini cu adevărat libere la volan» Plantronics RIG 500E: căşti de gaming 2-in-1 [REVIEW]» Căştile uriaşe Nirvana promit să ofere acupresură pentru stres, anxietate sau oboseală» Proiectul de muzică Telekom Electronic Beats vine şi în România, în aprilie» Spotify este acum disponibil în RomâniaArticol original - Căştile wireless Plantronics Backbeat FIT 300 sunt disponibile în România, de pe site-ul go4it.ro (Citeste articolul original)

Articol din 20 Mar 2018

Sursa stire: go4it.

STIRI SIMILARE

STIRI IT&C

Plantronics BackBeat FIT 300 - căşti wireless pentru sportivi şi pasionaţii de mişcare [REVIEW] (Accesorii)

STIRI IT&C

Căştile Plantronics Blackwire 5200 UC, care ţintesc mediul de business, sunt disponibile în România (Sisteme audio boxe)

STIRI IT&C

Plantronics prezintă BackBeat 100 - căşti hibrid wireless cu bandă în jurul gâtului, pentru apeluri şi muzică (Accesorii)

STIRI IT&C

Noile căşti Plantronics cu tehnologie audio Dolby Atmos sunt disponibile în România (Accesorii)

STIRI IT&C

Plantronics prezintă căştile Blackwire 3200 UC, disponibile în versiuni cu unul sau două difuzoare (Accesorii)