Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Ce ar spune automatele de cafea, dacă ar putea vorbi?

Operatorul francez de telefonie mobilă Orange a încheiat un contract cu compania elveţiană din industria alimentară Nestle pentru dotarea automatelor de cafea produse de filiala sa Nespresso cu cartele SIM reîncărcabile. Noile automatele de cafea se pot conecta la Internet şi pot anunţa din timp producătorul de eventualele probleme tehnice sau de uzură mecanică, scrie Les Echos. (Citeste articolul original)

Articol din 3 Mar 2012

Sursa stire: ZF.

STIRI SIMILARE

STIRI Actualitate

VIDEO Vrea sa revolutioneze automatele de cafea: Selectezi, comanzi si platesti pe mobil

STIRI Economie

Nestlé România are în plan un buget anual de 5 mil. euro pentru a extinde reţeaua de aparate de cafea la care se poate plăti cu cardul. „Aparatele sunt întâlnite în supermarketuri, în birouri, spaţii publice, gări, autogări. Este încă loc de creştere“.

STIRI Actualitate

Automatele, precum cele de cafea, trebuie să aibă case de marcat. Ce spun patronii din industrie: Costurile se vor vedea în prețul produselor

STIRI Bloguri

Jackpot: pahar, cafea, zahăr, lopăţică – by Julică

STIRI Economie

Producătorul Cafea Fortuna tatonează pieţele externe: „Am început să exportăm în Republica Moldova“. România are în prezent doar două fabrici mari de cafea, Cafea Fortuna şi unitatea grupului israelian Strauss (Doncafé)