Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Camera de Comerţ şi Industrie a României atacă propunerile Finanţelor: “Măsurile de supraimpozitare anunţate de guvern se constituie într-o lovitură gravă la adresa stabilităţii economice a României, cu efecte puternic negative asupra companiilor”

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) consideră că noile măsuri de supraimpozitare anunţate de guvern se constituie într-o lovitură gravă la adresa stabilităţii economice a României, cu efecte puternic negative asupra companiilor, atât de stat cât şi private, cu capital românesc sau străin. (Citeste articolul original)

Articol din 19 Dec 2018

Sursa stire: ZF.

STIRI SIMILARE

STIRI Economie

Camera de Comerţ şi Industrie atacă propunerile Finanţelor: “Măsurile de supraimpozitare anunţate de guvern se constituie într-o lovitură gravă la adresa stabilităţii economice a României, cu efecte puternic negative asupra companiilor”

STIRI Actualitate

webRelease: Aniversarea a 150 de ani de la infiintarea sistemului cameral

STIRI Actualitate

CCIR propune Guvernului reducerea cotei unice de impozitare si renuntarea la TVA de 24%

STIRI Actualitate

Daraban (CCIR): Noile măsuri de supraimpozitare, lovitură gravă la adresa stabilității economice a Romniei

STIRI Economie

Smart Start USA, programul dedicat internaţionalizării companiilor cu capital românesc pe piaţa din Statele Unite ale Americii. Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României: “ Relaţia cu S.U.A. este o prioritate pentru Camera de