Stiri Bloguri

Stiri Bloguri
 Stiri

Cu vechea conducere în închisoare, actuala conducere de la Spitalul ”Nasta” cumpără la preț triplu alimente fără licitație!

Corpul de Control al ministrului Bodog recomandă destituirea șefilor de la Spitalul de Pneumoftiziologie din București. Inspectorii au descoperit inclusiv de ce ajung să lipsească medicamentele din spital. Managerul susține însă că totul e o vânătoare a ministrului Bodog, ”care a [...] Articolul Cu vechea conducere în închisoare, actuala conducere de la Spitalul ”Nasta” cumpără la preț triplu alimente fără licitație! apare prima dată în Cătălin Tolontan. (Citeste articolul original)

Articol din 7 Dec 2017

Sursa stire: Catalin Tolontan.

STIRI SIMILARE

STIRI Bloguri

Managerul de la Spitalul ”Nasta” a chemat azi televiziunile ca să atace  Gazeta, dar n-a amintit nimic despre achizițiile de materiale sanitare de 2,3 milioane de lei, fără licitație!

STIRI Bloguri

Ministrul Bodog cere demisia managerului de la Spitalul Ilfov, dar liberalul Petrache îi mai dă o șansă!

STIRI Bloguri

Corpul de Control: ”La Spitalul Ilfov, valvele folosite la gravide și pompele de aspirație ale nou-născuților sunt sterilizate în găleți puse pe jos și fără calculul timpilor!”. Ministrul Bodog știe și îl protejează pe manager!

STIRI Bloguri

Corpul de Control al lui Cioloș e la Spitalul de Arși!

STIRI Bloguri

Imaginile cu adevărata față a spitalului Nasta – cea în care suferă și pacienții și medicii