Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

VIDEO Podul de la Brăila. "Golden Gate-ul" de peste Dunăre ar trebui să fie gata anul acesta. Cum arată acum / În ce stadiu sunt drumurile fără de care podul ar rămâne "muzeu"

Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila prinde din ce în ce mai mult contur, iar cablurile principale aproape au fost finalizate, urmând ca în curând să putem vedea primele porțiuni din tablier ridicate și montate. Deși lucrările la podul propriu-zis sunt în grafic - și ar urma astfel să fie gata în acest an - execuția drumurilor de acces este cea care dă emoții. Fără drumurile de acces gata, podul finalizat peste Dunăre ar rămâne pentru un timp doar un "muzeu" în aer liber. (Citeste articolul original)

Articol din 17 Ian 2022

Sursa stire: HotNews.

STIRI SIMILARE

STIRI Actualitate

Podul peste Dunăre de la Brăila. Cătălin Drulă: "Nu va rămâne "muzeu". La sfârșitul anului viitor, podul se va deschide împreună cu 10km din drumurile de legătură"

STIRI Actualitate

VIDEO "Golden Gate-ul" de peste Dunăre. Cum va arăta Podul de la Brăila și în ce stadiu sunt acum lucrările

STIRI Economie

Podul peste Dunăre de la Brăila începe să prindă contur: lucrarea de 2,3 miliarde lei are ca termen-limită decembrie 2021. Podul care va lega Moldova şi Muntenia de Dobrogea va fi construit de două companii din Italia şi Japonia

STIRI Actualitate

FOTO Cum ar putea arata Podul suspendat peste Dunare de la Braila

STIRI Actualitate

Ministrul Transporturilor, despre Podul de la Brăila: "Spun de pe acum, podul frumos și nou, al treilea ca lungime pod suspendat din Europa, va rămâne muzeu timp de un an"