Stiri Sport

Stiri Sport

Cea mai tare FAMILIE din Romania la drifturi! Si-au lasat copilul de 8 luni acasa si s-au dus la EUROPEANUL de nebunie in masina

Casa Poporului a fost afumata de cei mai buni piloti la drifturi. Bolizii lor au strans peste 30 de mii de cai. Masinile preparate sunt mai scumpe decat garsonierele din Bucuresti.

Sport, 25 Iun 2016, ora 21:45

Via Sport.ro

Stiri Sport

Stiri Sport

Nani e lovit in careu, Portugalia cere penalty, centralul nu acorda nimic

Sport, 25 Iun 2016, ora 23:35

Via Sport.ro

Stiri Lifestyle

Stiri Lifestyle

Protected: Un mod ABSOLUT inedit de a experimenta UNTOLD

There is no excerpt because this is a protected post.

Lifestyle, 25 Iun 2016, ora 18:21

Via Feeder

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Tabara pro-Brexit nu vrea invocarea rapida a Articolului 50 din Tratatul UE:Cel mai bine este sa lasam praful sa se aseze peste vara

Marea Britanie ar trebui sa inceapa negocierile informale despre un acord complet care sa prevada relatia post-Brexit cu UE inainte sa invoce articolul 50 din Tratatul de la Lisabona, a declarat directorul executiv al campaniei "Vote Leave".

Actualitate, 25 Iun 2016, ora 17:15

Via HotNews

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Nucleul dur al UE vrea sa tranteasca rapid usa in urma Marii Britanii /Sase ministri importanti de externe sunt sambata la Berlin /Si celelalte 27 de state trebuie respectate

Cele sase tari membre fondatoare ale Uniunii Europene, inclusiv Germania si Franta vor presa ca negocierile cu Marea Britanie despre iesirea din UE sa inceapa cat mai curand posibil, au spus ministrii de externe reuniti sambata la Berlin, potrivit Politico.eu.

Actualitate, 25 Iun 2016, ora 14:45

Via HotNews

Stiri Sport

Stiri Sport

ASTA e transferul care BATE recordul mondial! Man United ofera 120 de milioane pentru Pogba. Cutremurul anuntat azi

Jose Mourinho are doua tinte de lux la Man United in aceasta vara.

Sport, 25 Iun 2016, ora 16:35

Via Sport.ro

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Mişcarea pro-Brexit respinge solicitările privind ieşirea urgentă a Marii Britanii din UE

(Adaugă noi declaraţii)

Economie, 25 Iun 2016, ora 16:45

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Proiect de OUG : Deţinuţilor care scriu cărţi, indiferent de număr, li se vor scădea 20 de zile

Ministerul Justiţiei a lansat, sâmbătă, în dezbatere publică proiectul de ordonanţă de urgenţă privind executarea pedepselor, una dintre propuneri fiind scăderea a 20 de zile din pedeapsă în cazul elaborării de lucrări ştiinţifice sau invenţii, indiferent de numărul acestora.

Economie, 25 Iun 2016, ora 21:20

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Schulz:UE a fost "ostaticul" conservatorilor britanici; accelerăm procedura de ieşire a M.Britanii

Experţii juridici ai Uniunii Europene analizează modalităţile de accelerare a procedurii de excludere a Marii Britanii, a confirmat Martin Schulz, preşedintele Parlamentului UE, denunţând o decizie "unilaterală" a Londrei, care a luat "ostatică" UE din cauza unei dispute în Partidul Conservator.

Economie, 25 Iun 2016, ora 00:00

Via ZF

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Apar efectele votului de joi din Regatul Unit: Moody's a retrogradat ratingul Marii Britanii / Analist: Brexitul va fi un act de auto-mutilare economica cu ramificatii globale

Agentia de rating Moody’s a redus perspectiva creditului Marii Britanii de la „stabil” la „negativ”, spunand ca urmeaza o perioada prelungita de incertitudini dupa votul de la referendum pentru parasirea UE, scrie The Guardian.

Actualitate, 25 Iun 2016, ora 12:05

Via HotNews

Stiri Bloguri

Stiri Bloguri
 Stiri

Mona Dîrțu despre rolul tabloidelor în Brexit. Ce trebuie să învețe România: "Grijă la ce finanțați: prostiile și minciunile - "content"-ul care face trafic azi - sapă șanțuri pe creiere"

„Sentimentele anti-UE ale britanicilor au fost hrănite decenii la rând via Daily Mail, Daily Telegraph, The Sun & altele, care au publicat voios valuri de fabricații despre UE”, explică jurnalista Mona Dîrțu, într-un text pe pagina sa de Facebook .  J

Bloguri, 25 Iun 2016, ora 13:38

Via paginademedia.ro

Stiri Auto&Moto

Stiri Auto&Moto

Demonstrație de forță: Bugatti Chiron a depășit cu 30 de km/h viteza maximă atinsă de ...

Bugatti Chiron a atins 380 km/h pe linia dreaptă a circuitului La Sarthe înaintea începerii cursei de 24 de ore de la Le Mans. Cel mai rapid prototip Porsche a atins abia 333.9 km/h în cursă.

Auto&Moto, 25 Iun 2016, ora 12:25

Via AutoMarket
Toate
titlurile
zilei