Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Care sunt produsele McDonald`s pe care nici angajaţii nu le mănâncă. „Felul cum arată înainte să punem sos pe el este absolut revoltător. Nu arată deloc a carne, arată ca o râie”

Economie, 24 Iun 2018, ora 17:05

Via ZF

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Sarah Sanders a fost dată afară dintr-un restaurant pentru că lucrează pentru Donald Trump

Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, spune că i-a fost cerut să plece dintr-un restaurant din statul Virginia pentru că lucrează pentru Donald Trump, scrie news.ro.

Actualitate, 24 Iun 2018, ora 08:45

Via HotNews

Stiri Auto&Moto

Stiri Auto&Moto

Informații despre noua generație Range Rover Evoque: modificări discrete de design, ...

Noua generație Range Rover Evoque va fi prezentată în cursul acestui an. SUV-ul producătorului britanic va beneficia de modificări minore de design, de îmbunătățiri consistente la nivelul interiorului și de o platformă revizuită.

Auto&Moto, 24 Iun 2018, ora 09:35

Via AutoMarket

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Luni încep probele scrise ale Bacalaureatului. Peste 135.000 de elevi s-au înscris la examen

Economie, 24 Iun 2018, ora 14:55

Via ZF

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Blaster-ul folosit de Han Solo n Return of the Jedi, vndut pentru 550.000 de dolari

Blaster-ul folosit de personajul Han Solo jucat de Harrison Ford în „Întoarcerea lui Jedi/ Return of the Jedi" (1983) a fost vândut, sâmbătă, la licitaţie pentru mai mult de jumătate de milion de dolari.

Actualitate, 24 Iun 2018, ora 15:45

Via HotNews

Stiri Lifestyle

Stiri Lifestyle

Benji Candelario Feat Nina Lares – Good For My Soul

Benji Candelario Feat Nina Lares – Good For My Soul House Legend Benji Candelario teams up again with vocalist/songwriter Nina Lares again for “Good For My Soul”. The last time these two teamed up was on Defected records with great results. Good For My Soul may be considered as Benji Candelario’s best record yet and that is saying something considering...

Lifestyle, 24 Iun 2018, ora 18:20

Via Feeder

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Care-i preţul? Războaiele din Orientul Mijlociu, conflictele din Asia şi tensiunile din Europa au dus la un rezultat geopolitic şocant: Un procent din populaţia planetei este reprezentată de refugiaţi

Dacă toţi refugiaţii din lume ar forma o singură naţiune, aceştia ar crea una dintre cele mai mari ţări de pe glob, potrivit platformei Forumului Economic Mondial.

Economie, 24 Iun 2018, ora 11:05

Via ZF

Stiri Auto&Moto

Stiri Auto&Moto

Hamilton a câștigat cursa de la Paul Ricard! Verstappen și Raikkonen au completat podiumul

Lewis Hamilton a obținut victoria în Marele Premiu al Franței și a fost acompaniat pe podiumul de premiere de Max Verstappen și Kimi Raikkonen.

Auto&Moto, 24 Iun 2018, ora 19:35

Via AutoMarket

Stiri Lifestyle

Stiri Lifestyle

Love Vibration Nation Presents Jerry C. King Psalms 23 Gold Remix Pack

Love Vibration Nation Presents Jerry C. King Psalms 23 Gold Remix Pack Chicago House Legend Jerry C. King is best known for his keyboard work on classic tracks like “Move Your Body” by Marshall Jefferson, but this time he steps behind the mic to deliver a deep baritone read of “Psalm 23” to stir the soul! Four banging mixes here […] The post Love...

Lifestyle, 24 Iun 2018, ora 18:10

Via Feeder

Stiri Lifestyle

Stiri Lifestyle

Protected: LIST: 8 piscine din București 2018

There is no excerpt because this is a protected post. The post Protected: LIST: 8 piscine din București 2018 appeared first on Feeder.ro.

Lifestyle, 24 Iun 2018, ora 23:05

Via Feeder

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

VIDEO O șoferiță acuză poliția din Hunedoara că a lăsat-o fără carnet deși nu a fost vinovată de un accident. Camera ei de bord arată cum o dubă intră pe sensul ei de mers

O femeie acuză poliţiştii din Hunedoara că au lăsat-o fără permis după un accident, deşi ea nu a încălcat nicio regulă de circulaţie, transmite Digi 24. Imaginile de pe camera de bord, pe care femeia spune că o avea în maşină, arată cum şoferul care venea din sens opus pierde la un moment dat controlul volanului şi îi taie, brusc, calea.

Actualitate, 24 Iun 2018, ora 18:35

Via HotNews

Stiri Auto&Moto

Stiri Auto&Moto

VIDEO: Viitorul Porsche 911 Turbo S Cabriolet, surprins în timpul testelor: modelul ...

Porsche pregătește o nouă generație 911. Conform zvonurilor, versiunile Carrera și Carrera S ar urma să fie prezentate până la finalul acestui an, în timp ce pentru versiunile Turbo și Turbo S, fanii vor avea de așteptat până în 2019.

Auto&Moto, 24 Iun 2018, ora 08:35

Via AutoMarket
Toate
titlurile
zilei