Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

ALEPH STORY: Ce cumpărăm anul acesta? O discuţie cu Dana Ciriperu, redactor-şef adjunct ZF şi Ioana Răduca, head of content Aleph News

ZF şi Aleph News, cel mai nou post de televiziune din România, vor avea în fiecare zi de la ora 18:00 pe zf.ro şi pagina de Facebook a ZF o discuţie legată de unul dintre subiectele importante ale zilei, indiferent că este politic, social, cultural, economic sau de business.

Economie, 20 Apr 2021, ora 18:20

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Analiză ZF. 10 companii din producţia de materiale de construcţii şi-au făcut loc în cei mai mari 500 de exportatori, cu rezultatele din 2020

Zece companii active în pro­duc­ţia de materiale de con­strucţii îşi fac loc în topul ce­lor mai mari 500 de ex­por­ta­tori din Ro­mânia, potrivit da­te­lor cen­tralizate de ZF, pe baza in­for­ma­ţiilor trans­mi­se de In­s­ti­tutul Naţional de Statistică.

Economie, 20 Apr 2021, ora 17:20

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

DESCHIDEREA DE ASTĂZI. Cum va merge bursa. Urmăriţi o discuţie cu Ovidiu Dumitrescu, director general adjunct al Tradeville

Economie, 20 Apr 2021, ora 09:35

Via ZF

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Imaginea zilei: UEFA, Super Liga și fotbalul furat de bogați

Fără îndoială, subiectul momentului este oferit de fotbalul european, acolo unde apariția unei Super Ligi tulbură serios apele. UEFA nu este de acord nici în ruptul capului, dar cele 12 cluburi fondatoare spun să nu vor da nici măcar un pas înapoi.

Actualitate, 20 Apr 2021, ora 08:15

Via HotNews

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Digisport: Deciziile CEx. al UEFA: 36 de echipe în Champions League, dispar grupele + formatul din Europa League şi Conference League

UEFA a aprobat, luni, noul format al Champions League, cu 36 de echipe. Modificările vor intra în vigoare din sezonul 2024/2025.

Actualitate, 20 Apr 2021, ora 09:05

Via HotNews

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Digi24: Cine sunt noii pacienți COVID și ce face diferența? Medic: "Uneori nu apucăm să-i vedem, fac stop cardiorespirator în curte"

Medicii din spitalele COVID spun că acum au alți pacienți față de în urmă cu un an. Locul pensionarilor a fost luat de oameni de vârstă medie. Mai mult de jumătate dintre pacienții COVID care ajung în spitale sunt nevaccinați și fac forme grave ale bolii, spun medicii.

Actualitate, 20 Apr 2021, ora 10:15

Via HotNews
Toate
titlurile
zilei