Stiri Bloguri

Stiri Bloguri

Votați Fred Teveen!

Atenția noastră este prea mult chemată în afară, către zarva înverșunată a vieții. Prea mulți caută, tot timpul, să ne vîndă ceva: o idee sau doar o marfă, un idol sau, prea adesea, o iluzie. Cum să-ți mai găsești reperele în noianul acesta de informații și de ispite care par a spune totul despre noi Continue Reading

Bloguri, 12 Ian 2018, ora 15:56

Via sutu.ro

Stiri Bloguri

Stiri Bloguri

Statul român e imbecil: declarația 600 și inutilitatea ei

Statul român mai dă un motiv de emigrare celor care lucrează în regim de specialiști în ceva: declarația 600. În speță, cei care au PFA-uri,...  Mai departe » © Copyright 2015 Subiectiv.ro.

Bloguri, 12 Ian 2018, ora 13:01

Via subiectiv.ro

Stiri Bloguri

Stiri Bloguri

O glumă bună: poliția a amendat niște taximetriști bucureșteni

Se dă următoarea știre: polițiștii de la Rutieră au ieșit un pic pe stradă și au tras pe dreapta 160 de mașini, dintre care 140...  Mai departe » © Copyright 2015 Subiectiv.ro.

Bloguri, 12 Ian 2018, ora 12:01

Via subiectiv.ro

Stiri Bloguri

Stiri Bloguri
 Stiri

Gravidele în travaliu urcau și coborau 2 etaje înainte de naștere la Spitalul Ilfov, în timp ce în corpul cu blocul operator o firmă privată oferă ”internări în regim hotelier”!

Povestea Spitalului Ilfov grupează multe nume cu probleme din Sănătatea românească. Fostul manager este Eduard Armeanu, promovat de Pandele și de Firea, și cel pomenit de Secureanu că i-ar fi cerut bani de campanie electorală! Actualul manager este  Patricia [...] Articolul Gravidele în travaliu urcau și coborau 2 etaje înainte de naștere la Spitalul Ilfov, în...

Bloguri, 12 Ian 2018, ora 06:56

Via Catalin Tolontan