Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Unul dintre cele mai prestigioase colegii britanice va admite fete pentru prima dată de la înființarea sa în 1382

Colegiul Winchester din sudul Angliei, una dintre cele mai apreciate şcoli pentru băieţi din Marea Britanie, unde a absolvit ministrul finanţelor Rishi Sunak, a anunţat marţi că va admite fete, pentru prima dată de la înfiinţarea sa în 1382, relatează AFP și The Times, potrivit Agerpres.

Actualitate, 9 Feb 2021, ora 18:05

Via HotNews

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Silviu Vasile, Filip & Company: Ce distanţă parcurgem până la farmacie? Maxim un 1 km de mers pe jos, spune Concurenţa

Economie, 9 Feb 2021, ora 12:30

Via ZF

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Moldoveanul Radu Albot a reușit o mare surpriză la Australian Open

Radu Albot (locul 85 ATP) a reușit una dintre marile surprize de până acum de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open, jucătorul din Moldova reușind să-l învingă pe Roberto Bautista Agut.

Actualitate, 9 Feb 2021, ora 12:25

Via HotNews

Stiri Economie

Stiri Economie

INVESTIŢI ÎN ROMÂNIA!: Cum s-a transformat Ciugud în cea mai avansată comună din ţară? Ce investiţii a atras Ciugud şi ce investiţii mai poate atrage?

Economie, 9 Feb 2021, ora 13:40

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Ce şanse au companiile de stat să devină „campioni naţionali“ şi de ce ameninţă premierul companiile de stat pe care chiar statul le subvenţionează masiv? De ce au reuşit companii private să fie campionii domeniului lor, iar companiile de stat adună pier

Mol şi OTP Bank, doi campioni naţionali ai Ungariei, sunt grupuri care sunt mai valoroase decât companiile din România şi percepţia generală este că sunt companii de stat, cu toate că nu sunt, de fapt, deţinute de stat. Statul ungar este unul dintre acţionarii minoritari, dar a găsit formula de a reprezenta interesele grupurilor şi de a ajuta dezvoltarea lor.

Economie, 9 Feb 2021, ora 17:05

Via ZF

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Italia ar urma să vaccineze cel puțin 10 milioane de oameni pe lună, după Paște

Italia va avea capacitatea de a vaccina cel puțin 10 milioane de persoane pe lună, după Paște, a declarat pentru Corriere della Sera directorul general al Agenției pentru Medicamente Nicola Magrini, citat de Reuters.

Actualitate, 9 Feb 2021, ora 09:30

Via HotNews
Toate
titlurile
zilei