Stiri Sport

Stiri Sport

Mesaj EMOTIONANT al lui Puyol inainte de meciul cu Santos! Tot stadionul a aplaudat in picioare cuvintele capitanului! Ce i-a transmis lui Tito Vilanova:

►Meci TRASNET pe Teatrul Viselor: Usain Bolt vs Raul Rusescu! Man United – Sevilla, vineri 9 august 20:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Sport, 3 Aug 2013, ora 08:35

Via Sport.ro

Stiri International

Stiri International
 Stiri

Un deţinut român a murit din cauze naturale într-un penitenciar din Italia

Un deţinut român a murit, vineri, în celula unui penitenciar din Sardinia, autorităţile italiene suspectând un stop cardiac, scrie site-ul publicaţiei La Nuova Sardegna.

International, 3 Aug 2013, ora 17:15

Via Gandul

Stiri Sport

Stiri Sport

TAS-ul le-a luat, TAS-ul le da! Rapidul merge la Lausanne pentru DESPAGUBIRI! Prima reactie a avocatului cu peste 100 de litigii sportive castigate:

►Pentru prima oara in Romania! Inchidem Podul Basarab, IN DIRECT la Sport.ro, sambata la ora 22.00: Facem din Noapte Zi!

Sport, 3 Aug 2013, ora 10:05

Via Sport.ro

Stiri International

Stiri International

Hassan Rohani, un cleric moderat la conducerea Iranului

Noul preşedinte iranian Hassan Rohani este un cleric moderat, adept al unei flexibilităţi mai mari faţă de Occident în vederea eliminării sancţiunilor care au plonjat ţara într-o criză economică gravă, relatează AFP.

International, 3 Aug 2013, ora 19:40

Via Gandul

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Paradox printre tineri: vor un loc de muncă, dar par dezinteresaţi de jobul pentru care aplică

În ciuda numărului tot mai mare de candidaţi care aplică pentru un post scos la concurs de distribuitorul de medicamente Farmexim (unde media de vârstă este de 38 de ani), există tineri care încă transmit potenţialului angajator lipsă de interes pentru un loc de muncă chiar de la interviul de angajare.

Economie, 3 Aug 2013, ora 18:25

Via ZF

Stiri International

Stiri International
 Stiri

Silvio Berlusconi va trebui să predea paşaportul şi riscă să nu aibă dreptul de a candida şase ani

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Mediaset, va trebui să predea paşaportul şi riscă să nu mai aibă dreptul de a candida pentru funcţii publice timp de şase ani, relatează ziarul La Repubblica.

International, 3 Aug 2013, ora 12:55

Via Gandul

Stiri Economie

Stiri Economie

MAGAZIN De ce ne e teama de clovni? Profesia cu cei mai multi psihopati. Stiti sa tineti un secret? Butonul Placebo. Sase moduri de a deveni mai fericit. Probleme cu somnul? Iesiti cu cortul! Ce scor Klout aveti?

Cercetatorii au descoperit o legatura surprinzator de stransa intre schimbarile climatice si razboaiele civile, revolte, invazii si chiar violentele cu caracter personal, cum ar fi crimele sau violurile. Temperaturile in crestere provoaca violente- in cazul celor particulare de pana la 2,5% iar in cazul confictelor inter-grupuri cu pana la 24%. De ce? Stiinta-cel putin pana...

Economie, 3 Aug 2013, ora 07:10

Via HotNews

Stiri Bloguri

Stiri Bloguri

Rugby vs fotbal

Bloguri, 3 Aug 2013, ora 00:05

Via visurat.ro

Stiri Bloguri

Stiri Bloguri

Calavera & Manya – I Feel (Siente Me)

Calavera and Manya are two vicious DJs and producers from Belgrade, Serbia. Astazi iesim un pic din tipar  si la fel ca ultima oara cand am facut acest lucru (vezi postul de aici) ascultam o piesa “de vara” cu gagici, soare si nisip fierbinte. Se supara careva daca ascultam un pic de house recomandat de […]

Bloguri, 3 Aug 2013, ora 12:35

Via fulgerica.com

Stiri Sport

Stiri Sport

Prima echipa FRANCEZA care joaca in Premier League :) "Nouveau Chateau" se pregateste sa cucereasca Anglia! Echipa de milioane cu care ataca Europa:

►Pentru prima oara in Romania! Inchidem Podul Basarab, IN DIRECT la Sport.ro, sambata la ora 22.00: Facem din Noapte Zi!

Sport, 3 Aug 2013, ora 10:25

Via Sport.ro

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

VIDEO NASA a finalizat prima evaluare a conceptelor pentru o misiune de capturare a asteroizilor

Agentia Spatiala Americana a a efectuat saptamana aceasta prima sa evaluare interna in care au fost prezentate idei  pentru ambitioasa misiune de capturare a asteroizilor, a anuntat agentia, citata de Space.com.

Actualitate, 3 Aug 2013, ora 17:40

Via HotNews

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Cea mai bogată femeie din lume a câştigat 39 de milioane de euro pe zi

Cea mai bogată femeie din lume a câştigat anul trecut 589 de dolari pe secundă, averea ei crescând exponenţial datorită afacerilor din exploatarea resurselor minerale, scrie site-ul australian Herald Sun.

Economie, 3 Aug 2013, ora 09:05

Via ZF

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Business report: Seful supravegherii bancare: Am conturi dar sunt pline cu datorii; Premiera: Energia din resturi vegetale a inceput sa fie contorizata; PDL sustine infiintarea unei autoritati pentru protectia intreprinzatorilor; TVA redus la plata cu ca

Digi24: Importam cartofi, dar fermierii romani isi arunca recolta. Recolta de cartofi anul acesta este buna, dar exporturile sunt ca intr-un an prost. Nici unu la suta din productia de cartofi nu trece frontierele. Agricultorii spun ca...Cate masini noi cumpara lunar romanii. Romania a avut una din cele mai performante economii din UE in primul trimestru din 2013, cand a...

Actualitate, 3 Aug 2013, ora 02:10

Via HotNews

Stiri Bloguri

Stiri Bloguri

Singurul om pentru care Rapid sau Chiajna sînt totuna

Doare? Comitetul Executiv al FRF se simte bine? A scos din pălărie, fără nici o noimă regulamentară, barajul dintre Chiajna și Rapid. Invenția “tip Mitică” a fost “anulată” de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Termenul “anulat” le aparține celor de la TAS, sătui probabil să tot întoarcă decizii din România, unde fotbalul [...]

Bloguri, 3 Aug 2013, ora 10:01

Via Catalin Tolontan

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Stilul scandinav pas cu pas

Motivul pentru care albul a devenit laitmotivul designului interior scandinav nu este un mister: albul da senzatia de luminozitate si spatiu, binevenite in zilele scurte de toamna/iarna si in lungile zile (adesea) mohorate de primavara/vara. In plus, albul este un fundal perfect pentu alte culori.

Actualitate, 3 Aug 2013, ora 09:45

Via HotNews
Toate
titlurile
zilei