Stiri Bloguri

Stiri Bloguri

Pierre Bonnard la Tate Modern și o trăznaie citită recent

Am dat o tură prin Londra, ieri, și m-am oprit și la Tate Modern, că tot m-a lăsat trenul la Blackfriars. Singura expoziție nouă (deschisă...  Mai departe » © Copyright 2018 Subiectiv.ro.

Bloguri, 3 Feb 2019, ora 22:30

Via subiectiv.ro

Stiri Lifestyle

Stiri Lifestyle

Simple Things Podcast by Max Grabke

Simple Things Podcast by Max Grabke Simple Things Podcast by Max Grabke   More about Max Grabke Born and raised in Germany ( Dresden and Potsdam, Berlin), Max Grabke moved to Russia when he was 12. In 1997 he started his musical path with the dub-poetry project “Riddimkillers” whilst also helping to create the legendary graffiti alliance “ZACHEM”,...

Lifestyle, 3 Feb 2019, ora 16:40

Via Feeder

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Se pregăteşte taxa pe generozitate: Dacă tot oferă populaţiei o dobândă de 5% ca să scotă banii din bănci şi să finanţeze Guvernul, poate ministrul finanţelor vrea să dea şi credite cetăţenilor României cu o dobândă de 4%

Într-o luptă cu băncile, Eugen Teodorovici, ministrul finanţelor, a anunţat că scote la vânzare pentru populaţie titluri de stat pe 2,3 şi 5 ani pentru care oferă o dobândă de 4%, 4,5% şi respectiv 5%.

Economie, 3 Feb 2019, ora 22:40

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Este oficial: Alianţă USR-PLUS pentru alegeri

Economie, 3 Feb 2019, ora 00:20

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Scandal în falimentul distribuitorului cunoscut pentru brandul Quickmobile: UniCredit acuză o tentativă de fraudă

Cea mai mare datorie a Electro Mobile, de 61 mil. lei, s-ar fi format prin aplicarea unei penalităţi reprezentând de 17 ori valoarea unui echipament „pretins comandat şi nelivrat” către o firmă care se află în „conflict de interese” cu „acţionarul majoritar Angela Ţiboc”, acuză banca.

Economie, 3 Feb 2019, ora 10:25

Via ZF

Stiri Bloguri

Stiri Bloguri

Scandalul din partidul lui Cioloș îmi amintește de Nicușor Dan

Dar ce vuiet!, ce suspine! În partidul lui Cioloș, a venit apocalipsa! Un om a fost dat afară! Un om a demisionat! Lovitură grea! PLUS,...  Mai departe » © Copyright 2018 Subiectiv.ro.

Bloguri, 3 Feb 2019, ora 23:00

Via subiectiv.ro

Stiri Auto&Moto

Stiri Auto&Moto

VIDEO: Mercedes-Benz Clasa V facelift Marco Polo se prezintă

Auto&Moto, 3 Feb 2019, ora 13:05

Via AutoMarket

Stiri Bloguri

Stiri Bloguri

Nightflyers e dovada că nu tot ce scrie George R.R. Martin e Game of Thrones

Și încă nu știu dacă ăsta e un lucru bun sau rău. Dar cert e că, pe Netflix (cel din UK, cel puțin), a apărut...  Mai departe » © Copyright 2018 Subiectiv.ro.

Bloguri, 3 Feb 2019, ora 16:50

Via subiectiv.ro

Stiri Auto&Moto

Stiri Auto&Moto

Brexit afectează fabricile auto din Marea Britanie: Nissan renunță la planurile de ...

Deși anunțase oficial în iunie 2016 că va construi noile generații Qashqai și X-Trail în fabrica de la Sunderland, Nissan dă înapoi după negocierile eșuate pentru ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Conform unor informații apărute în presa britanică, Nissan va anunța în zilele care urmează că renunță la ideea de a aduce X-Trail la Sunderland....

Auto&Moto, 3 Feb 2019, ora 12:55

Via AutoMarket

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Andreea Grecu şi Teodora Vlad, vicecampioane mondiale la bob-2, la junioare

Româncele Andreea Grecu şi Teodora Andreea Vlad au cucerit medaliile de argint în proba de bob-2 feminin, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de juniori de la Konigssee (Germania).

Actualitate, 3 Feb 2019, ora 09:00

Via HotNews

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Rugby: Turneul celor Șase Națiuni - Irlanda, deținătoarea trofeului, nvinsă pe teren propriu de Anglia

Selecţionata Angliei a învins cu scorul de 32-20 (17-10) reprezentativa Irlandei, deţinătoarea trofeului, într-un meci din prima etapă a Turneului celor Şase Naţiuni la rugby, disputat sâmbătă la Dublin.

Actualitate, 3 Feb 2019, ora 09:20

Via HotNews

Stiri Auto&Moto

Stiri Auto&Moto

Volkswagen pregătește "mașina electrică a poporului": sub 20. ...

Viitorul sună interesant pentru gama de modele electrice pregătită în următorii ani de Volkswagen. Dacă anul 2020 va aduce un prim model electric care va costa sub 20.000 de euro (versiune a viitoarei generații e-Up), lansarea gamei electrice I.D. va transforma Volkswagen în următorii 5 ani într-o marcă cu o ofertă bogată în zona vehiculelor cu emisii zero. Primul...

Auto&Moto, 3 Feb 2019, ora 12:35

Via AutoMarket

Stiri Actualitate

Stiri Actualitate

Cupa EHF (f): SCM Craiova a remizat cu Nykobing (scor 20-20); Măgura Cisnădie, a cincea nfrngere consecutivă (19-32 cu Esbjerg)

Echipa de handbal feminin SCM Craiova, deţînătoarea trofeului, a remizat, duminică, în deplasare, cu formaţia daneză Nykobing Falster Handbold, scor 20-20 (9-8), în penultima partidă din grupa D. În grupa A a competiției, Măgura Cisnădie a fost învinsă pe teren propriu de formaţia daneză Team Esbjerg, scor 32-19 (15-10).

Actualitate, 3 Feb 2019, ora 21:35

Via HotNews
Toate
titlurile
zilei