Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Astra Giurgiu este oficial noua campioană a României

Astra Giurgiu este oficial noua campioană a României, după egalul dintre Steaua şi Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1. Formaţia antrenată de Marius Şumudică are un avans de cinci puncte faţă de Steaua, cu o etapă înainte de finalul campionatului.

Economie, 1 Mai 2016, ora 23:20

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Cel puţin 33 de morţi şi zeci de răniţi într-un dublu atentat comis în Irak

Cel puţin 33 de persoane au murit, iar alte aproximativ 50 au fost rănite într-un dublu atentat cu maşini-capcană comis duminică în sudul Irakului, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

Economie, 1 Mai 2016, ora 17:05

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Salariul minim creşte de astăzi la 1.250 lei. Ce înseamnă pentru angajatori şi pentru salariaţi. Prima veste proastă: cresc amenzile de circulaţie

Creşterea salariului minim pe economie de luna viitoare nu va genera o majorare a veniturilor angajaţilor cu salarii mai mari decât minimul pe economie, este de părere Mădălina Racoviţan, partener Consultanţă Fiscală în cadrul firmei de audit şi consultanţă fiscală KPMG.

Economie, 1 Mai 2016, ora 13:15

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Veşti proaste pentru toţi şoferii: de la 1 mai cresc amenzile de circulaţie. Cât veţi plăti în plus

Creşterea salariului minim pe economie începând cu luna viitoare va conduce la o majorare a nivelului amenzilor rutiere, având în vedere modul în care se calculează un punct de amendă.

Economie, 1 Mai 2016, ora 13:10

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

MAI: Doar o treime dintre cei înscrişi pentru angajări au trecut probele eliminatorii

Doar puţin peste o treime dintre cei 26.155 de candidaţii înscrişi pentru angajări din sursă externă în cadrul Ministerul Afacerilor Interne (MAI) au trecut de probele eliminatorii şi vor merge mai departe pentru probele sportive şi testul scris, anunţă reprezentanţii MAI.

Economie, 1 Mai 2016, ora 12:55

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Are 26 de ani şi a investit 100.000 de euro într-o braserie

Ana Consulea, 26 de ani, fiica lui Alexandru Consulea, antreprenorul care în 1998 a pus bazele restaurantului cu specific românesc Zexe, transformat între timp într-unul dintre reperele gastronomice ale Bucureştiului, a deschis, după o investiţie de peste 100.000 de euro, Zexe Braserie, o cofetărie situată într-o casă istorică de pe Bulevardul Aviatorilor, una dintre...

Economie, 1 Mai 2016, ora 09:30

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Lucian Bute a încheiat la egalitate meciul cu Badou Jack, pentru titlul mondial WBC

Lucian Bute şi Badou Jack au încheiat la egalitate, duminică dimineaţă, printr-o decizie majoritară a arbitrilor (117-111, 114-114, 114-114), partida pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, în arena DC Armory din Washington, iar Badou Jack îşi păstrează centura.

Economie, 1 Mai 2016, ora 09:25

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Noul concept SUV Aro Carpatic: jeep-ul românesc n-a arătat niciodată atât de bine. Galerie FOTO

Deşi producţia maşinilor Aro a încetat în anul 2003, această marcă a reuşit să supravieţuiască, şi chiar să evolueze, în sufletele românilor.

Economie, 1 Mai 2016, ora 00:25

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

Veşti proaste pentru românii cu credite. Analiştii CFA România anticipează majorarea dobânzii Robor

Indicatorul de încredere în economie al CFA România a înregistrat în luna martie valoarea de 59,7 puncte, în creştere cu 4,9 puncte comparativ cu luna februarie a acestui an, potrivit CFA România - asociaţia profesională a analiştilor financiari certificaţi internaţional(Chartered Financial Analyst)

Economie, 1 Mai 2016, ora 00:20

Via ZF

Stiri Economie

Stiri Economie
 Stiri

MESAJE DE PAŞTE. Ce urări le puteţi trimite celor dragi

Economie, 1 Mai 2016, ora 00:15

Via ZF